Wie ben ik

Mag ik voor je schrijven?

Er zijn best veel dingen waar ik niet zo goed in ben. Heel clichématig is dat bijvoorbeeld fileparkeren of een gaatje boren in de muur.

Nu kan ik heel veel tijd en energie steken in het aanleren van deze skills, maar ik heb er voor gekozen mijn auto op een gewone parkeerplaats te zetten en ik roep de hulp in van een man deskundige als het gaat om boren. Liever focus ik me op de dingen waar ik wel goed in ben. En daar is schrijven er één van. Ik kan een verhaal vertellen, een boodschap overbrengen, ik kan emoties in woorden vangen. Ik durf dingen te benoemen, kan me goed inleven, kan de aandacht van de lezer vasthouden. Heb jij dat talent niet, dan kan ik misschien iets voor je betekenen. Zodat jij die dingen kan blijven doen waar jij goed in bent.

Kom maar door !

Vermoed je dat ik iets voor je kan betekenen, heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar meer? Stuur me een vrijblijvend mailtje en dan kijken we samen naar wat jij precies nodig hebt en hoe ik jou daarbij kan helpen.