Wat doe ik

Wat kan ik voor je schrijven?

Dagelijks schrijf ik voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers teksten. Mijn expertise ligt in de entertainmentindustrie (zoals artiesten, televisieprogramma’s) en alles wat te maken heeft met mensen. Denk daarbij aan artikelen in de relationele sfeer en goede doelen, maar ook schrijf ik geregeld lifestyle reportages, neem ik interviews af en bedenk ik een bij de doelgroep passende quiz of een interessante poll.

Maar mijn interesse is breed en mijn nieuwsgierigheid groot, dus wellicht kan ik je helpen met de teksten die jij nodig hebt.

Ghostwriting

Wanneer de tijd of het talent ontbreekt om zelf op regelmatige basis teksten te maken, kan ik gebruikmakend van geleverde ervaringen en verhalen jouw teksten voor je schrijven. De credits zijn voor jou, niemand weet van mijn bestaan.

Teksten nodig met een wat luchtiger karakter? Ook het Sinterklaasgedicht voor 5 december of het afscheidslied voor de directeur kan ik schrijven, voorzien van enkele anekdotes en een gezonde dosis humor.

Corrigeren

Natuurlijk kan ik voor jou iets schrijven, maar ik kan ook jouw tekst voor je nakijken. Heb je bijvoorbeeld een blog, werkstuk of scriptie geschreven, dan kan ik de eventuele taal- en schrijffoutjes er voor je uithalen. Ook kan ik suggesties geven over de lay out, de stijl en de opbouw die je gekozen hebt.

Redigeren

Heb je meer nodig dan alleen het nakijken van je tekst, dan kan ik je tekst ook redigeren. Dan kijk ik naast de stijl en de vorm ook naar de inhoud. Komt je boodschap over, val je niet herhaling, is het makkelijk leesbaar en zijn de voorbeelden die je noemt de meest geschikte?

Bloggen

Blogs dragen bij aan de vindbaarheid van je website, vergroten je naamsbekendheid en zorgen dat je een band opbouwt met je bezoekers. Door antwoorden te geven op hun vragen, open te staan voor hun ideeën en te reageren op hun ervaringen, creëer je een tweerichtingsweg. Je bent dan niet alleen bezig met zenden, maar ook met ontvangen. Bloggen doe ik erg graag.

Social Media

De kracht van Social Media lijkt grenzeloos en het kan snel en makkelijk ingezet worden. Je kunt je klantenbinding verbeteren, korting geven, ‘Like, share & win’ acties op touw zetten, het platform gebruiken als verkoopkanaal of als eenvoudige klantenservice inzetten. Afhankelijk van je doel zijn Facebook, Instagram, Twitter en/of Pinterest uitstekend inzetbaar voor bijna alle bedrijven en projecten. Er is altijd een netwerk wat bij je past. Het bijhouden van deze sociale netwerken vergt tijd, inzet en betrokkenheid. Daar kan ik vanzelfsprekend bij helpen.

CMS beheren

Wanneer er sprake is van een Content Managing System kan ik ook je website actueel voor je houden. Afbeeldingen maken of zoeken, op maat maken en uploaden, voorzien van de juiste teksten natuurlijk, is een opdracht die ik een aantal keer per week krijg.

Kom maar door !

Vermoed je dat ik iets voor je kan betekenen, heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar meer? Stuur me een vrijblijvend mailtje en dan kijken we samen naar wat jij precies nodig hebt en hoe ik jou daarbij kan helpen.